Springkussens & Party Artikelen

Boerderij

Springen, klimmen, glijden en rennen: met onze boerderij multiplay hoeven kinderen zich geen moment te vervelen! Dit springkussen is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook eindeloos veel speelplezier voor kinderen van alle leeftijdscategorieën. Van de grote glijbaan tot de diverse attributen op het luchtkussen, de boerderij multiplay zorgt voor urenlang vermaak! Het springkussen heeft een royale afmeting van 550 x 500 cm, waardoor er meer dan genoeg ruimte is voor meerdere kinderen tegelijk. Of ze nu willen springen, klimmen, glijden of spelen, er is altijd genoeg ruimte. Daarnaast is de boerderij multiplay stevig gebouwd en wordt het regelmatig gecontroleerd, zodat je erop kunt vertrouwen dat het altijd veilig is. Onze boerderij multiplay is de perfecte optie voor kinderfeestjes, bedrijfsevenementen, gemeentefestivals of andere gelegenheden waarbij kinderen aanwezig zijn. Het geeft niet alleen de kinderen de kans om zich uit te leven, maar zorgt er ook voor, dat de ouders of begeleiders kunnen ontspannen en genieten.

Dus waar wacht je nog op? Maak van jouw volgende evenement of feestje een grote hit en huur vandaag nog onze boerderij multiplay! Het zal gegarandeerd een hoogtepunt worden voor zowel kinderen als volwassenen.

Voor slechts €100,- per dag huur je dit fantastische luchtkussen bij ons. Binnen Zoetermeer geen bezorgkosten!

LoL

Ons nieuwste aanwinst! Dit fantastische springkussen heeft ook eigenlijk helemaal geen introductie nodig. Elk meisje kent het, elk meisje wilt het, een LoL springkussen op haar feestje. Maak indruk met dit speciaal ontworpen LoL thema slide-combo springkussen op vriendjes, vriendinnetjes en bezorg uw kind het feest van haar leven. Met een afmeting van 480 cm breed en 500 cm lang is er genoeg ruimte om lekker te springen en te glijden.

Wij zijn supertrots om als enige in deze regio dit luchtkussen aan te kunnen bieden. Boek hem nu om teleurstelling te voorkomen!

De LoL huurt u al voor slechts € 125,- per dag. Binnen Zoetermeer geen bezorgkosten!

Lego

Breng de magie van de bekende bouwblokken naar jouw volgende evenement met onze LEGO Springkussen Slide-Combo! Dit kleurrijke en opvallende luchtkussen is perfect voor kinderfeestjes en evenementen en zal zeker indruk maken op jouw gasten. Met een afmeting van 480 cm breed en 500 cm lang biedt de Lego voldoende ruimte om te springen, glijden en creatief te zijn. Boek nu om jouw feestje de wow-factor te geven die het verdient!"

De Lego huurt u al voor slechts € 100,- per dag. Binnen Zoetermeer geen bezorgkosten!

Unicorn

De favoriet van elk meisje!

Houdt uw kind van fantasierijke avonturen en kleurrijke dieren? Dan is onze Unicorn-slidecombo het perfecte springkussen voor uw volgende feest of evenement! Met een afmeting van 500 cm lang en 480 cm breed, biedt dit magische luchtkussen urenlang plezier voor kinderen van alle leeftijdscategorieën. Boek dus vandaag nog en creëer een onvergetelijk feest voor uw kind!

De Unicorn huurt u al voor slechts €100,- per dag. Binnen Zoetermeer geen bezorgkosten!

Krokodil

Wil je jouw feestje, evenement of open dag opvrolijken met een geweldig springkussen? Huur dan onze multiplay Krokodil! Met een afmeting van 480 cm breed en 400 cm lang, is dit maatje kleiner perfect voor de kleintjes onder ons, maar ook voor kinderfeestjes tot 12 jaar is de Krokodil de ideale attractie! Dit populaire luchtkussen biedt iedereen de ultieme combinatie van fun, actie en avontuur. De Krokodil is voorzien van verschillende obstakels en glij mogelijkheden. Hierdoor is het springkussen niet alleen ideaal voor kinderfeestjes, maar ook voor scholen, clubs of verenigingen.

De Krokodil huurt u al voor slechts € 90,- per dag. Binnen Zoetermeer geen bezorgkosten!

Photo Booth

Onze photo booth is een leuke en interactieve manier om herinneringen vast te leggen op uw feest. Met een ( eventueel ) gepersonaliseerde frame en accessoires kunt u de perfecte foto's maken en deze direct delen op social media. Onze Photo booth is makkelijk in gebruik en verder zorgen wij voor een tijdige levering en zorgen ervoor dat alles netjes wordt opgezet en opgeruimd. Kies ons voor uw volgende feest en maak er een onvergetelijke gelegenheid van!

De photo booth huurt u al vanaf € 200,- *

* Neem nu contact met ons op voor meer informatie en prijsopgaven.

Biertafel set

Biertafel sets! Wat brengen deze sets toch een gezelligheid met zich mee. Lekker kletsen, drankje en de tijd vliegt voorbij. Of gebruik de bankjes voor extra zitruimte en de tafel om de cadeautjes op te zetten, ze komen hoe dan ook van pas!

Afmetingen L 220cm x B 50 cm x H 80 cm

€ 12,50 per set per dag.

Suikerspinmachine

De suikerspinmachine is een hit op elk feestje. Deze wordt geleverd met de ingrediënten voor 50 stuks. Eventueel meer bij te boeken mocht u meer nodig hebben.

€ 40,- per dag.

Popcornmachine

Popcorn is voor jong en oud. Geleverd met ingrediënten voor zoete of zoute popcorn voor 50 porties, eventueel meer bij te boeken.

€ 40,- per dag.

Tafelvoetbal

Potje tafelvoetbal tijdens een feestje? Uw gasten zullen zich prima vermaken.

€ 20,- per dag.

Offerte aanvraag